Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Mit tartogat az ősz számunkra – Újdonságok, megjelenések

Noha az időjárás néha még úgy tesz, mintha nem tudna róla, de a naptárak szerint már elkezdődött az ősz, így itt az ideje, hogy áttekintsük, mit is tartogat számotokra a Colorini erre az időszakra.
A nyár elmúltával változik a stílus is és a bohókás, könnyed színeket mélyebb árnyalatok váltják fel.
Nem csak nálunk van ez így, hanem a nemzetközi trendek is efelé mutatnak. Az idei nyár slágere a Jungle volt, melynek népszerűsége vélhetően az őszi időszakban is megmarad. Jó hír, hogy nagyobb mennyiség érkezik belőle hozzánk heteken belül, így a karácsonyi időszakig zavartalan lesz az ellátottság.
Ami az őszi kedvenceket illet, feltétlenül meg kell említeni a Ginger és a Djerba szetteket, melyek a többféle kiegészítőjüknek köszönhetően nagyszerű választásnak tűnnek ahhoz, hogy átformálja a konyhátokat.
A borúsabb idő beköszöntével ismét előtérbe helyeződnek a Naturalia termékcsalád különböző színei. Itt várhatóan két újabb szín, a Glace illetve az Acqua kerülnek bevezetésre. Ezek a Sanddel kombinálva is megvásárolhatóak lesznek, illetve kifejezett kérésetekre kisebb, 12 db-os kiszerelésben is elérhetővé tesszük őket.
Ami az újdonságokat illeti; a gyártókkal történt egyeztetés eredményeit az újdonságok fül alatt találjátok a honlapunkon, annyit azonban elárulhatok, hogy hiánypótló Dzsungel mintás bögrék, és a téli időszakra ráhangoló étkészletek is érkeznek az ősz derekán.
Noha véget ért az esküvői nagyüzem, alig fél év múlva újra is kezdődik. Ennek okán mi is elkezdjük a felkészülést, így találkozhattok velünk személyesen is a 9. Wedding Pop-Up Bazáron, ami idén Október 6.-án kerül megrendezésre. Itt lehetőségetek lesz a legújabb esküvői trendek mellett a mi termékeinket is szemügyre venni.
Az ősz folyamán még nyereményjátékkal is készülünk, ennek részleteit addig azonban fedje homály. smiley